logo_cc

Consiliul Concurenței

Rețeaua Națională de Ajutor de Stat

logo_renascReţeaua Naţională de Ajutor de StatPornită din dorinţa de a îmbunătăţi colaborarea informală între persoanele implicate în materia ajutorului de stat, Reţeaua Naţională de Ajutor de Stat urmăreşte crearea unei echipe a experţilor din acest domeniu. Considerăm ca existenţa unei asemenea echipe va permite implementarea cu o mai mare rapiditate a măsurilor de sprijin, indiferent că este vorba sau nu de ajutor de stat, cu respectarea reglementărilor comunitare în materie, având ca obiectiv final sprijinirea mediului de afaceri şi a economiei româneşti în general.

 

De asemenea, ne propunem ca prin intermediul acestui portal să asigurăm accesul la informaţiile relevante din domeniul ajutorului de stat, punând astfel la dispoziţia beneficiarilor, practicienilor şi teoreticienilor, instrumentele necesare pentru a cunoaşte tendinţele în materia ajutorului de stat atât la nivel naţional, cât şi la nivel comunitar. Totodată, toţi cei interesaţi vor putea să găsească aici schemele de ajutor implementate în România, legislaţia aplicabilă în domeniul ajutorului de stat, articole de specialitate etc, într-un cuvânt un partener de încredere.

 

Impreună putem crea o ECHIPĂ PENTRU VIITOR!

 


Aici puteti vizualiza spotul TV de promovare a Reţelei Naţionale de Ajutor de Stat

Campanie de informare iniţiată de Consiliul Concurenţei

Material realizat cu sprijinul Agenţiei pentru Strategii GuvernamentaleReproducerea textelor şi imaginilor de pe această pagină de web se va face numai cu acordul instituţiei şi citarea surseiPrelucrarea datelor cu caracter personal >>